„МОТО-ПФОЕ“ чете

„МОТО-ПФОЕ“ чете

Автор: Iztok-Zapad Публикувано на: 27/02/2020 Прочитания: 1463 Коментари: 0

„МОТО-ПФОЕ“ получи своята фирмена библиотека като част от инициативата „Чета, следователно съм“. Екип от служители участва в уъркшоп на тема „СИЛАТА НА БРАНДА: продуктите се създават в заводите, а брандовете – в съзнанието на хората“, подготвен от д-р Станимир Андонов. Той е маркетинг и брандинг консултант с голям опит, лектор във „Висше училище по мениджмънт“, автор на книгите „Маркетингово позициониране – теория, практика и изследвания“ и „Levels of Product Differentiation in the Global Market“.


Като една от водещите автомобилни компании в България, „МОТО-ПФОЕ“ е официален дилър на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. Ръководният екип на компанията с готовност се включи в кампанията, насърчаваща четенето и инициирана от „Изток-Запад“, и подари на служителите си фирмена библиотека. Управителят г-н Масухиро Ояма даде специално интервю и отговори на ключови въпроси свързани с четенето.

    

    

Свързани публикации

Коментари

Напишете коментар


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.