Станимир Андонов

Станимир Андонов

Станимир Андонов е маркетинг и брандинг консултант с голям опит. Той е доктор по маркетинг и преподавател във Висше Училище по Застраховане и Финанси – София. Бил е основен лектор и трейнър на множество форуми през последните години. Станимир е бил собственик и мениджър на MarketingPro Engineering – компания, специализирана в създаването на софтуер и съдържание за мобилни устройства. Той е член на American Marketing Association. Станимир също така е автор на електронната книга „Levels of Product Differentiation in the Global Market“ – продавана от amazon.com и на книгата „Маркетингово позициониране – теория, практика и изследвания“ (2014 год.). Работил е като преподавател по маркетинг и директор на програма в Нов български университет. Бил е и хоноруван преподавател в Университета за национално и световно стопанство и лектор в M3 Communications College. В момента Станимир Андонов е мениджър на Neuromarketing Bulgaria – агенция за невромаркетингови изследвания.

Той е бил ръководител на национално представително изследване на маркетинговото позициониране на застрахователните компании в България. Има и редица публикации в тази област.

Станимир Андонов е част от екипа, осъществил първото невромаркетингово изследване в страната и е съавтор на книгата, в която са представени резултатите от изследването – „Въздействие на телевизионната реклама върху вниманието, паметта и преработката на информация при зрителите”, изд. Стопанство, УНСС, 2012 година.


Маркетингово позициониране
ТОП

Маркетингово позициониране...

15.00 лв.Без данък: 12.50 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..