„Изток-Запад” гостува в офиса на IT компанията „Джиниъс Спортс“

„Изток-Запад” гостува в офиса на IT компанията „Джиниъс Спортс“

Автор: Iztok-Zapad Публикувано на: 13/02/2020 Прочитания: 1326 Коментари: 0

Издателство „Изток-Запад” гостува в офиса на IT компанията „Джиниъс Спортс“ в рамките на инициативата „Чета, следователно съм”.

Д-р Мариана Тодорова представи своята книга  „Изкуственият интелект“ пред служителите на компанията. Тя говори и за все по-напредващите високи технологии, за бъдещето на професиите, за рисковете при прилагането в различни области на изкуствен интелект. 

Лекцията завърши със съдържателна дискусия, предизвикана от въпросите на присъстващите.

Д-р Тодорова и „Изток-Запад” организираха събитието по покана на Ана Кръстева - мениджър "Човешки ресурси" в „Джиниъс Спортс“. Компанията е мeждyнapoдeн лидep в cъбиpaнeтo и oбpaбoтвaнeтo нa cпopтнa cтaтиcтиĸa и дaнни, ĸaтo пpeдлaгa в реално време инфopмaция oт paзнooбpaзни cпopтни cъбития нa cвoитe пapтньopи - cпopтни фeдepaции, ĸoмпaнии зa зaлaгaния и мeдии. В модерния офис на компанията има обособена стая за отдих на служителите с постоянно попълваща се библиотека.

Мариана Тодорова е доктор по футурология и изследовател в Института по философия и социология към БАН. Била е народен представител в 43. ОНС. 

Има специализации по лидерство в „Харвард Кенеди Скул“, Държавния департамент на САЩ и Китайската академия за управление. Представител е на глобалния тинк-танк  „Милениум Проджект“ в България и е член на Световната  академия за наука и изкуства. Участва в множество конференции за изследвания на бъдещето.

   

Свързани книги

Изкуственият интелект
Изкуственият интелект

12.00 лв. 15.00 лв. без ДДС: 11.01 лв.

Купи

Коментари

Напишете коментар


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.