Рамеш Маноча

Рамеш Маноча

Д-р Рамеш Маноча е общопрактикуващ лекар, преподавател и изследовател. Той завършва бакалавърската си степен в университета на нов Южен Уелс. Докторска степен защитава в Кралската болница за жени, а специализацията му се фокусира върху научната оценка на медитацията и психическото мълчание.

д-р Маноча в момента е старши преподавател в катедрата по психиатрия в университета в Сидни и е основател и организатор на Generation Next - стуктура, организираща национални семинари за професионално развитие на практикуващи в областта на образованието, здравеопазването и благосъстоянието. Той също така председателства редица семинари в Австралия, фокусирани върху семейната медицина, които включват актуални въпроси в клиничната практика и въпроси за общественото здраве.

Рамеш се търси редовно от медиите за коментар по различни здравни и медицински въпроси, както и въпроси, свързани с медитацията и източните методи на лечение. Той често е ангажиран да говори с аудитории в образователния, обществения и корпоративния сектор.

Усмири своя ум е първата му книга.


Усмири своя ум
ТОП

16.00 лв.Без данък: 14.68 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.