д-р Дейвид Пърлмътър, д-р Остин Пърлмътър, Кристин Лобърг

д-р Дейвид Пърлмътър, д-р Остин Пърлмътър, Кристин Лобърг

Дейвид Пърлмътър, доктор по медицина, е сертифициран невролог и сътрудник на Американския колеж по хранене. Той е чест лектор на симпозиуми, спонсорирани от институции, включително от Световната банка, Колумбийския университет, Нюйоркския университет, Йейл и Харвард, също така е доцент в Медицинското училище на Университета на Маями. Носител е на множество награди, включително: наградата „Лайнъс Полинг“ за иновативните си подходи към неврологичните разстройства; наградата на Националната асоциация на хранителните продукти и наградата „Хуманитар на годината“ от Американския колеж по хранене. Поддържа активен блог в DrPerlmutter.com.


Остин Пърлмътър, доктор по медицина, е сертифициран лекар по вътрешна медицина. Завършил е Университета на Маями и следдипломна специализация по вътрешна медицина в Университета за здраве и наука в Орегон в Портланд. Неговите академични интереси са предимно в областта на изучаването на ефектите от бърнаута и депресията, както и превантивната грижа и лечението на хронични заболявания.


Презареждане на мозъка
ТОП

Презареждане на мозъка

19.00 лв.Без данък: 17.43 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.