Коя е любимата ви книга на „Изток-Запад“?

Игра

Скъпи читатели и приятели на книгата, за нас днес е специален ден – издателство „Изток-Запад“ навършва 20 години. Вдъхновени от примера на Пипи Дългото чорапче, решихме, че на рождения си ден ние ще раздаваме подаръците. И ще играем!

Споделете емоцията ни – ще празнуваме, обсъждайки най-обичаните заглавия, които сме издали за вас през тези 20 години. Имате ли любима наша книга? Коя е тя и защо е специална за вас? Зарадвайте ни с отговор в коментар под поста ни във фейсбук и нека книгите (и четящите) тържествуват!

Петима от участвалите ще получат ваучери за още книжни съкровища на стойност 50 лв. Очакваме отговорите ви до 17 май 2023 г. Празнувайте с нас!


Условия на играта

1. Организатор е издателство „Изток-Запад“, София, ул. „Стара планина“ № 5; тел.: 02 946 35 21, 0887 55 08 59 ; e-mail: iztok_zapad@abv.bg.

2. Играта се провежда във фейсбук от 10 до 17 май 2023 г.

3. За да участват, читателите трябва да отговорят на въпроса коя е любимата им книга, издадена от „Изток-Запад“, като коментират под публикацията за играта във фейсбук.

4. Петима от отговорилите ще спечелят ваучери на стойност 50 лв. за книги на издателството. Те ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат известени на страницата ни във фейсбук на 17 май 2023 г.

5. Всички награди са лични и издателство „Изток-Запад“ не носи отговорност за предоставянето им на трети лица.

6. Личните данни на победителите ще бъдат използвани само и единствено за получаването на наградите и ще бъдат обработвани в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни.
Коментар

Защитен код


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.