"Изгубени кучета и самотни души" и безрезервната любов

Изгубени кучета и самотни души-ревю
Изгубени кучета и самотни души-ревю

Няма по-безрезервна любов от четириногата. Няма по-истинска радост от махащата с опашка. Няма по-уютна топлина от сгушената на кравай под завивките. Няма по-добра подкрепа от подадената лапа. Няма. И Рейчъл, която срещаме на първата страница на „Изгубени кучета и самотни души” има цяла книга да се убеди в това.


Намираме я 39-годишна, току-що загубила работа, апартамент и любов. Едновременно. От отворената кутия на Пандора в живота й обаче изскачат още изненади – например завещанието на починалата й леля, от което става ясно, че Рейчъл е наследник на един брой провинциален кучешки приют и един брой бордър-коли, чието име е Джем. За шикозна лондончанка, която никога не е имала домашен любимец, това наследство е меко казано неочаквано. Готова ли е Рейчъл за него? Ще овладее ли новосъздалата се ситуация, ако към нея добавим и ветеринар на име Джордж, който, според шушуканията, прилича на Даниел Крейг? Ще се научи ли да поема отговорност? Предстои да разберем.


Но тази история не е само нейна. Тя принадлежи на още две жени, изправени пред големи предизвикателства – Зоуи, която отскоро се грижи сама за двете си деца и Натали, която отчаяно се опитва да зачене.
Коментар

Защитен код


Препоръчани книги

Изгубени кучета  и самотни души
ТОП

Изгубени кучета и самотни души...

19.90 лв.Без данък: 18.26 лв.

Сто парченца от мен
ТОП

Сто парченца от мен

22.00 лв.Без данък: 20.18 лв.


Подобни статии

12/05/2019

"Завръщането на Албърт у дома" - хапче против скука!

Помните ли филма „Голяма риба” на Тим Бъртън, където границите между фантазия и действителност и..

Прочети повече


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.