Делян Захариев, Неда Зарева, Анна Иванова

Делян Захариев, Неда Зарева, Анна Иванова

Делян Асенов Захариев

Завършил е философия в университета в град Лювен, Белгия. Защитава магистърска дипломна работа по рядко разглежданата в историята на философията тема за понятието за двусмислие под ръководството на проф. Уилям Дезмънд. Има две публикувани книги на английски – колекцията от философски афоризми The Great Agora и романът David’s Star. По професия е мениджър човешки ресурси. 

В личен план е голям ценител на просвещаването и осмислянето чрез хумор; обича да свири блус на електрическата си китара; почитател е на офроуд преходите сред природата. 

Баща на една невероятна принцеса с разцъфващо чувство за хумор. 


Неда Владимирова Зарева

В професионален аспект тя е интересна симбиоза между научно-изследователска дейност и жив бизнес опит.

През 1990 г. завършва немската езикова гимназия в София. В последствие придобива бакалавърска степен по психология, а през 2003 и докторска степен с успешно защитен дисертационен труд на английски език пред международен научен съвет в областта на когнитивната наука.

Непосредствено след това тя решава да смени научното поприще с по-практическа дейност и навлиза в полето на бизнеса. Натрупва повече от 13 години опит на ръководни позиции в сферите на мениджмънта и човешките ресурси в глобални международни компании, като работи основно в три бизнес сектора – търговски, производствен и медиен. Има също над 5 години опит като консултант, като основно разработва и внедрява системи за управление на хора, процеси и проекти; прави дизайните и провежда редица практически обучения на мениджъри от висше и средно ръководно ниво.

В личен аспект тя е силно екстремна личност, обиколила на мотор България и части от света, скачала с парапланер, преживяла редица рафтинг приключения, ентусиазиран скиор, ездач на коне и офроуд състезател с няколко извоювани купи. Съзнателно е умирала четири пъти с помощта на будистката практика пхова и силно се интересува от редица други (източни и западни) духовни и езотерични познания.

Майка е на три момчета. 

 

Анна Владимирова Иванова

Завършила специалностите „Социална педагогика“ и „Българска филология“ в Софийския университет, професионалната ѝ кариера започва като възпитател в дом за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителска грижа. Там се среща с доброволчеството и участва в редица програми в България и чужбина, обучава доброволци, за известно време е част от групата обучители към Българската национална агенция, работеща по програмите „Младеж“ и „Младежта в действие“ на Европейската комисия. В момента работи в корпоративна среда като старши мениджър клиенти. Участва в организирането, разработването и провеждането на вътрешна менторска и коучинг програма, обучения за обучители, семинари за развитие на служителите. Сертифициран мастър НЛП (невро-лингвистично програмиране) практик от 2013 г.  и сертифициран професионален коуч (ECPC). Силно се вълнува от откритията на науката за невропластичността.

Говори английски и италиански, в свободното си време ще я намерите или в кухнята, където спретва някое аюрведично изкушение, или в ателието, където се занимава с плетене, шиене или някое друго ръкоделие.

Все още се чуди как Животът я събра с тия две луди глави, но неотклонно вярва в чудеса и в това, че Любовта ще спаси света.

Майка на малък откривател и изобретател.


Кодове за любов и вечност
ТОП

Кодове за любов и вечност

15.00 лв.Без данък: 13.76 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.