Виргиния Захариева

Виргиния Захариева

Виргиния Захариева е артист, писател и психотерапевт. Тя пише, улавя звуци, рисува и изследва психиката, тялото и душата на човека.

Повече от 20 години Виргиния гради своя частна практика и специфичен психотерапевтичен подход, който обединява познанията на западната психотерапия, телесноориентирания метод, източната философия и дзен практики.

Завършила е българска филология и психология в СУ „Климент Охридски“ и има 4-годишна следдипломна квалификация в школата по неорайхианската аналитична психотерапия. Била е директор, преподавател и супервайзор (2011-2019 г.) в Българския институт по неорайхианска аналитична психотерапия.

Литературните критици определят Виргиния Захариева като един от талантливите представители в съвременната българска литература. Нейният роман „Девет зайци“ е преведена на английски и e публикувана в Англия (2012 г.) и в САЩ (2014 г.). Автор е също на сборника с есета „Милостта на малките огледала“ (2010 г.), на стихосбирката „Етюди за една ръка“ и др.

https://www.virginianotes.com/bg/


9 зайци
9 зайци-foto2
-20%

9 зайци

16.00 лв. 20.00 лв. Без данък: 14.68 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.