Уилям Ъри

Уилям Ъри

Уилям Ъри е американски автор, академик, антрополог и експерт по преговорите. Той е съосновател на програмата на Харвард за специализация в областта на преговорите. Освен това помага за създаването на Международна мрежа за преговори заедно с бившия президент Джими Картър. Ъри е съавтор на "Как да постигнем своето" с Роджър Фишър, където са изложени всички методи на принципното договаряне и се установява идеята за най-добрата алтернатива на договореното споразумение (BATNA) в рамките на теорията на преговорите.

Ъри учи в "Льо Розе", Швейцария и "Андовър Академи", където завършва през 1970 г. В колежа Ъри учи антропология, лингвистика и класически науки. Получава своята бакалавърска степен от Йейлския университет и докторска степен по социална антропология от Харвард. През 1979 г. той основава Харвардския проект за преговори, на който в момента е важен сътрудник. През 1981 г. помага за създаването на Програмата за преговори в Харвардското юридическо училище.


Да постигнеш своето
-20%
ТОП

Да постигнеш своето

12.80 лв. 16.00 лв. Без данък: 11.74 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.