Травис Брадбери, Джийн Грийвс

Травис Брадбери, Джийн Грийвс

Д-р Травис Брадбери е съавтор на бестселъра "Емоционална интелигентност 2.0" и съосновател на TalentSmart® – световен мозъчен тръст и консултантска агенция, която обслужва повече от 75% от компаниите в класацията "Форчън-500".

Има докторска степен по клинична и индустриално-организационна психология. Получава бакалавърската си степен по клинична психология от Калифорнийския университет в Сан Диего. Той е световноизвестен експерт по емоционална интелигентност, редовен лектор на корпоративни и обществени събития.

Емоционална интелигентност 2.0" е преведена на повече от 25 езика и е достъпна в повече от 150 страни. Д-р Брадбери е писал статии за "Нюзуик", "Бизнесуик", "Форчън", "Форбс", "Фаст Къмпани" и други медии в сферата на бизнеса.


Д-р Джийн Грийвс е съосновател на TalentSmart® Inc, както и съавтор на "Бърза книга за емоционалната интелигентност" и "Емоционална интелигентност 2.0". Има докторска степен по индустриално-организационна психология и живее в Сан Диего.


Емоционална интелигентност 2.0
-20%
ТОП

Емоционална интелигентност 2.0

12.80 лв. 16.00 лв. Без данък: 11.74 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.