Томас Чаморо-Премусик

Томас Чаморо-Премусик

Томас Чаморо-Премусик е организационен психолог, който работи най-вече в областта на профилирането на личността, анализа на хората и развитието на лидерството. В момента е професор по бизнес психология в Университетския колеж в Лондон (UCL) и Колумбийския университет, а също така е и главен изпълнителен директор в "Хогън Асаймънт Систъмс" (Hogan Assessment Systems.

Томас е един от основателите на "Мета" (Meta)- компания, която създава инструменти и база данни, за да помогне на корпорациите да идентифицират служители и лидери с предприемачески талант. Той също така служи като консултант както за частния, така и за публичния сектор, като част от клиентите му са JP Morgan, Goldman Sachs, HSBC, Prudential, Unilever, Британската армия, BBC, Twitter, Spotify и Лабораторията за предприемачество в Харвард. Той е директор по индустриално-организационна и бизнес психология в Университетския колеж в Лондон (UCL), като преди това управлява магистърска степен по професионална психология в Голдсмитския университет в Лондон. Той също е преподавал в Лондонското училище по икономика и Нюйоркския университет.

Автор е на колоната "Г-н Личност", която се появява редовно в елитното издание "Сайколджи Тудей" и редовно списава статии за "Гардиън", "Фаст Къмпани", "Мениджмънт Тудей", "Форбс" и "Харвард БизнесРивю". През февруари 2015 г. д-р Чаморо-Премусик поема дъжността главен изпълнителен директор в "Хогън Асаймънт", след като прекарва две години в качеството си на заместник-председател на компанията, която работи в областта на научните изследвания и иновациите. Компанията предоставя услуги за оценка на личността, които корпорациите могат да използват за наемане и обучение на екипите си.


Диференциална психология
-20%
ТОП

Диференциална психология...

36.00 лв. 45.00 лв. Без данък: 33.02 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.