Терънс Риъл

Терънс Риъл

Тери Риъл е семеен терапевт и автор, който се фокусира върху проблемите на мъжете и двойките. След като се мъчи да преодолее собствените си проблеми с депресията, той публикува книгата "Не ми се говори за това", която разглежда уникалните начини, по които хората се справят с депресията. Книгата се превръща в бестселър и накара Риъл да осъзнае колко е важно да се работи по този въпрос в по-голям мащаб. През 2002 г. основава института "Релейшън Рекавъри", който има за цел да предложи на мъжете изцеление и възстановяване след тежка раздяла, включвайки в програмата ангажираността на родителите и близките в живота им.

Риъл членува в Семейния институт в Кеймбридж, Масачузетс, и е бивш директор на Програмата за връзки между половете в института Медоулс, в Аризона. Риъл подържа частна практика в Масачусетс и продължава да представя лекции по въпросите на взаимоотношенията и да учи мъжете как да постигнат напълно заслужен и задоволителен живот.

Риъл е признат за пионер в изясняването на често пренебрегвани и скрити психологически проблеми, пред които са изправени мъжете във и извън отношенията си с жени. Той е чест гост в национални телевизионни предавания и е участвал в документалния филм "Всички мъже са синове".


Новите правила на брака през XXI век
-20%
ТОП

Новите правила на брака през XXI век...

12.80 лв. 16.00 лв. Без данък: 11.74 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.