Тамара Ериксън

Тамара Ериксън

Тамара Дж. Ериксън е авторка, наградена с награда "МакКинзи" и е уважаван експерт в областта на сътрудничеството и иновациите. Тя е за стимулирането на изграждане на таланти и повишаването на производителността, както и за естеството на работата в интелигентна икономика. Три пъти е избирана за един от 50-те най-влиятелни мислители в света от Thinkers 50. Работата й се основава на задълбочени изследвания на променящата се работна среда и ценности на служителите, а наскоро и на това как успешните организации се внедряват чрез сътрудничество.

Тами е автор и съавтор на многобройни статии на списание „Харвард Бизнес Ривю“. Тя е основател и главен изпълнителен директор на "Тами Ериксън Асошиътс" (Tammy Erickson Associates) - изследователска фирма, посветена на подпомагането на корпоративни клиенти при изграждането на интелигентна организация. Ериксън е служила в борда на директорите на две корпорации от списъка на Форчън 500 за най-успешните световни компании и има опит в управителните, одиторските и компенсационните комисии.

Ериксън има бакалавърска степен от Чикагския университет и магистърска степен по бизнес администрация от Харвардското висше училище по бизнес администрация, където е носител на стипендията "Джеймс Томас Чирууг".


В мрежата: ръководство за блестяща кариера
ТОП

В мрежата: ръководство за блестяща кариера

14.00 лв.Без данък: 12.84 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.