Сюзан Кейн

Сюзан Кейн

Сюзън Хоровиц Кейн (роден през 1968 г.) е американски писател и лектор.

Тя е автор на книгата "Тихите: Силата на интроветите в свят, който не млъква", която твърди, че съвременната западна култура не разбира и подценява особеностите и способностите на интроверсираните хора. През 2015 г. Кейн основава Quiet Revolution, компания с мисия, която работи по инициативи свързани с деца (родителство и образование), начин на живот и работа.

Последната книга на Кейн от 2016 г. "Тихата сила: скритите силни страни на интроветите" (Quiet Power: The Secret Strengths of Introverts) се фокусира върху интровертните деца и тийнейджъри, като книгата е насочена най-вече към техните преподаватели и родители.

Кейн завършва Пристънския университет с бакалавърска степен по английски език през 1989 г. и получава докторска степен от Харвард през 1993 г. Работила е първо като адвокат, а след това като консултант по преговори като собственик и директор на "Негоушиейшън Къпани" (The Negotiation Company). Член е на Университетския институт за етично лидерство - образователна организация с нестопанска цел.

Кейн напуска кариерата си в корпоративното право и се фокусира върху "по-тихия живот" на писането у дома със семейството си. По-късно тя пише, че гледа на годините си като адвокат на "Уолстрийт" като на "време, прекарано в чужда страна".Тихите
ТОП

Тихите

14.90 лв.Без данък: 12.42 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..