Сюзън Форуърд, Дона Фрейзър

Сюзън Форуърд, Дона Фрейзър

Сюзън Форърд е един от водещите психотерапевти в Америка, както и един от най-продаваните автори, динамичен човек и често гостуващ лектор по различни конференции. В допълнение към частната си практика тя работи като терапевт, инструктор и консултант за много психиатрични и медицински центрове в Южна Калифорния. Автор е на няколко много успешни книги, обявени за бестселъри. Сюзън също е била водещ на токшоу по "Ей Би Си Радио" в продължение на шест години.

Чрез своята практика, книгите и работата си по радиото, Сюзан цели откриването на вълнуващи нови светове на доверие, вътрешна сила и емоционална независимост за безброй жени и мъже.


Дона Фрейзър е редактор, писател и "коучър по писане".

Прекарала е голяма част от кариерата си във вестници из цялата страна сред които "Де Мойнс", "Бъфало", "Денвър", "Сиатъл" и "Лос Анджелис Таймс". Тя е редактирала, разработвала и пренаписвала истории и книги на разнообразни теми. Има написани в съавторство 10 книги.

Прекарва около 15 години в сътрудничество с писатели като Майк Никълс и Камерън Кроу, Дейвид Фостър Уолъс и Една О'Брайън, Рик Бас и Робърт Шиър.


Емоционалното изнудване
-20%
ТОП

Емоционалното изнудване

12.80 лв. 16.00 лв. Без данък: 11.74 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.