Търси се книгата с най-интересна идея…

Скъпи читатели, отбелязваме Световния ден на книгата с празнична инициатива за книгомани. Участвайте в дискусионната ни игра с награди, която се провежда на страницата ни във фейсбук. За да се включите, споделете заглавието на книга на „Изток-Запад“, която ви е впечатлила с интересна и оригинална идея. Разкажете ни за нея в коментар под публикацията за играта, за да се порадваме заедно на изобилието от мъдрост, познание и фантазия, което празнуваме днес.

В петък (26.04.2024 г.) след 16 ч. на страницата ни във фейсбук ще бъдат обявени имената на трима от коментиралите, които ще спечелят ваучери на стойност 30 лв. за книги на издателството.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

1. Организатор е издателство „Изток-Запад“, София, ул. „Стара планина“ № 5; тел.: 02 946 35 21, 0887 55 08 59 ; e-mail: iztok_zapad@abv.bg.

2. Инициативата се провежда във фейсбук от 23 до 26 април 2024 г.

3. За да участват, читателите трябва да посочат в коментар под фейсбук публикацията заглавието на книга на „Изток-Запад“, която ги е впечатлила с интересна и оригинална идея.

4. Трима от отговорилите ще спечелят ваучер на стойност 30 лв. за книги на издателството. Те ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат известени на страницата ни във фейсбук на 26 април 2024 г.

5. Всички награди са лични и издателство „Изток-Запад“ не носи отговорност за предоставянето им на трети лица.

6. Личните данни на победителите ще бъдат използвани само и единствено за получаването на наградите и ще бъдат обработвани в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни.
Коментар

Защитен код


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.