Стивън Лоу

Стивън Лоу

Стивън Лоу е английски философ и лектор по философия в Лондонския университет. Той е главен редактор на философското списание "Мисли" (Think), което е спонсорирано от Кралския институт по философия. Той е член на Кралското дружество по изкуствата и търговията, а през 2008 г. става ректор на Центъра за анкетиране във Великобритания.

Стивън Лоу е приет в Кеймбриджския университет. Въпреки това след като е бил "помолен да напусне", той започва да работи като пощальон. На 24 г. успешно успява да убеди градския университет в Лондон да го приеме да учи философия, въпреки липсата му на необходима подготовка. Там успява да постигне първокласни отличия, които му позволяват да се премести в Тринити Колидж, Оксфорд. Освен това е бил тригодишен младши изследовател в Куйнс Колидж, където получава докторска степен по философия. Лоу живее в Оксфорд, Англия, със съпругата си и две дъщери.Гимнастика на ума
ТОП

12.00 лв.Без данък: 11.01 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.