Стив Сантагати

Стив Сантагати

Стив Сантагати е сред най-продаваните автори на "Ню Йорк Таймс", има над 22 години опит в телевизионните среди и най-вече в сериали и се самоопределя като най-добрият експерт/механик на нашето време. Той е вдъхновението за холивудския филм от 2009 г. "Грозната истина" с участието на Катрин Хейгъл и Джерард Бътлър.

Стив винаги е бил истинска звезда. Докато едва навършва 21 години, той притежава диплома с отличие от колежа Емерсън, същевременно е собственик на компания, продаваща дънки и стартира кариера като модел, която се развива отлично в продължение на почти две десетилетия.

Няма много екстремни спортове, които Стив не е опитал, а приключенията му го водят по целия свят, от Амазонка до Еверест. Той нарича свой "дом" Австралия, Италия и Япония. Сам проектира и построява имение с размер от 300 декара сред горите на Вермонт.

Днес Стив е опитен телевизионен персонаж, който въплъщава рядко съчетание от телевизионни умения и опит в реалния живот. Неговият опит пред телевизионната камера също има дълга история от появявания в безброй телевизионни реклами и многобройни хостинг предавания. Бил е редактор на по-голямата част от списанието Men's Journal и сътрудник в списание Jane.

Стив отдавна се занимава с консултации за взаимоотношения, голяма част от които са извлечени от личния му опит като ерген от тридесет години. Книгите му комплиментират този опит с познанията, които е натрупал от хората, които е посъветвал през годините. Той не само чете за тънкостите на взаимоотношенията; той ги е живял и днес продължава да ги живее.


Мъжът, какъвто е. Наръчник за употреба
-20%
ТОП

10.39 лв. 12.99 лв. Без данък: 9.54 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.