Стив Чандлър

Стив Чандлър

Стив Чандлър е известен като гуру за личностно извастване в Америка, който е помогнал на хиляди хора да преобразуват живота и бизнеса си. Стив ни дава избор - или да продължим да мислим за себе си като за жертва или да поемем отговорност за живота си и да разширим възможностите си в неограничени посоки.

Стив също е коучър на учители и основател на училището за професионално обучение, където участниците се научават да изграждат силни практики и да намират страхотни клиенти.

Неговите полезни преподавателски практики, публичното говорене и бизнес консултиране са били използвани от главни изпълнителни директори, професионалисти, големи университети и над 20 компании от списъка на Fortune 500 за най-успешните компании в света. Два пъти е печелил националната награда "Лекция на годината" от Лекторския синдикат. Популярен гост на телевизионни и радиопредавания, Стив Чандлър наскоро бе наречен "най-добрият публичен говорител в Америка днес".

Въз основа на повече от 20-те години работа на Стив с професионалисти, които постигат значителни успехи, MindSHIFT предлага на хората свобода от ненужен песимизъм и ги връща в контакт с източника на техния ентусиазъм за работа и живот.

Чандлър завършва университета в Аризона със специалност политология.


100 начина да мотивираш другите
ТОП

10.00 лв.Без данък: 9.17 лв.

100 начина да мотивираш себе си
ТОП

10.00 лв.Без данък: 9.17 лв.

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.