Станете част от нашата коледна история

Поднасяме ви чиста проба коледно вълшебство. Радост. Обич. Доброта и грижа. Вяра. Човечност. Благодарност. И най-вече: усещане за свързаност и споделеност. Това е една специална история, която ви каним да изживеем заедно.

Тя започва през януари 2022 г., когато Петко Хинов – един от големите български синолози и преводачи, напусна този свят. Той ни остави богато наследство от статии, лични творби и преводи от старокитайски, благодарение на които се докоснахме до най-великите творби на китайската литература. В знак на признателност и съпричастност, издателството проведе успешна кампания за набиране на средства в подкрепа на семейството му. Много хора откликнаха на нашия призив и помогнаха на четирите невръстни деца и съпругата на Петко Хинов.Година по-късно при нас пристигна една необикновена картичка, която разплака и стопли целия ни екип. Неин автор е синът на Петко Хинов – Тошко, който е само на 12 години, а вече е мъжът в дома на семейство Хинови. Рисунката на това пораснало момче е уловила чистотата на детското сърце и съхранената вяра в чудесата. От нея струи живот! Решихме, че не можем да я запазим само за себе си и с позволението на Тошко я споделяме с всички вас.

Ще получите картичката като подарък към поръчките през сайта ни и на Панаира на книгата в НДК. Надяваме се светлият ѝ заряд да зарадва и вас. Ако желаете – предайте го нататък и поздравете любимите си хора: картичката на Тошко се продава в пакет от 10 бр. (30 лв.) с включени пликове, а всички приходи от продажбата ѝ ще бъдат за малкия художник и неговото семейство. Бъдете част от тази истинска коледна история!

Тошко и „Изток-Запад“ ви желаят весели празници. Дано идните дни да са светли за всички ни!
Коментар

Защитен код


Препоръчани книги

Картичка за Коледа и Нова година
Картичка за Коледа и Нова година-foto2

Картичка за Коледа и Нова година...

30.00 лв.Без данък: 27.52 лв.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.