Славея Лазарова

Славея Лазарова

Славея Лазарова е на 30 години, има прекрасно семейство и пъстър живот, изпълнен с много щастливи моменти. Обича да се пренася в света на книгите, да прекарва време с близките си, да пътува, да подслажда следобедите си с парченце шоколад и да мечтае смело. 

Отраснала в малък град, Славея е имала вълшебно детство и още оттогава се е научила да вярва в чудесата и да цени малките радости във всеки един ден. Завършила е журналистика, но вдъхновението я е отвяло в съвсем различна посока. През 2015 г. създава свое местенце в интернет – Яж, чети, обичай и пътувай, – в което често споделя мислите и вълненията си за живота, любовта, щастието, малките жестове, семейството и всичко, което ù е на сърце. Мечтае да вдъхновява хората, да откриват себе си в написаното от нея и да знаят, че най-хубавото тепърва предстои. 

С времето фейсбук страницата Яж, чети, обичай и пътувай става разпознаваема, започва да набира все по-голяма популярност и към днешна дата е следвана от 140 хиляди души. Славея е щастлива да има толкова съмишленици на едно място, с които да споделя мислите си. Вярва, че човек сам е отговорен за щастието си и че трябва да се грижи за него всеки ден. Надява се тази книга да докосне още повече хора и да ги накара да оценят всичко, което вече имат в живота си, да ги вдъхнови да мечтаят още по-смело и да следват сърцето си за всеки един избор, който им предстои.  


Яж, чети, обичай и пътувай
Яж, чети, обичай и пътувай-foto2
Яж, чети, обичай и пътувай-foto3
Яж, чети, обичай и пътувай-foto4
-20%
ТОП

Яж, чети, обичай и пътувай...

15.92 лв. 19.90 лв. Без данък: 14.61 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.