Силвия Браун

Силвия Браун

Силвия Браун (1936–2013) е родена в Канзас Сити, Мисури, в семейство на признати медиуми. Появява се на бял свят с риза – остатък от плацентата – увита около главата ù, което още от древни времена се счита за знак, че новороденото има свръхестествени способности. На 3-годишна възраст тя оповестява, че след 3 години ще има сестричка. Предсказанието ù се сбъдва. Точно според предсказанието само месец преди шестия рожден ден на Силвия се ражда сестра ù Шарън. В детството ù се струва, че паранормалните ù способности са по-скоро бреме, отколкото дар.

Силвия започва професионалната си кариера на медиум на 8 май, 1973 г. с малко събиране вкъщи. В рамките на 1 година практиката ù се разраства извънредно много. През 1974 г. основава „Нирвана“ – фондация за изследване на свръхестественото. И докато мълвата за способностите ù се разпространява от щат на щат и от континент на континент, личният живот на Силвия поддържа смиреността ù и доказва без сянка от съмнение, че Бог не ù е дал тази дарба, за да я използва за себе си.

Земна и с прекрасно чувство за хумор, Силвия неизменно печели ново почитатели при всяко свое представяне или лекция. Милиони зрители са ставали свидетели на невероятните ù способности в телевизионни предавания като „Монтел“, „Лари Кинг Лайф“, „Ентътаймънт тунайт“ и „Неразкрити загатки“. Статии ú се публикуват в списанията „Космополитън“, „Пийпъл“ и много други медии.

Според Силвия най-голямата ú цел е да покаже на света, че душата оцелява. Тя отделя голяма част от времето си за работа с благотворителни организации и полицията. Всяка нейна книга има неизбежната съдба на бестселър в най-престижната в Америка класация на „Ню Йорк Таймс“. Книгите ù се отличават със своя непринуден и увлекателен стил на писане, който читателите започнаха да възприемат като нейна запазена марка.

Популярна и обичана и в България заради своите прозрения, поднесени така човешки, Силвия Браун има необикновената мисия да внася утеха и светлина в живота ни


Няма налични продукти.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.