Шиам Сингха

Шиам Сингха

Шиам Сингха е майстор по акупунктура, остеопат, хомеопат и готвач. Той е основател и председател на Физически терапевтичен изследователски тръст в Лондон, регистрирана като благотворително дружество от 1969 г. насам. Като практикуващ холистичен лекар от 35 години и директор на четири клиники в Англия д-р Сингха е един от най-търсените лечители на своето време.

Д-р Сингха изнася лекции в Харвард, "Джордж Вашингтон" и Медицински университет в Маями, както и в Американската холистична медицинска асоциация и Националния институт по психично здраве. "Би Би Си Радио" излъчва неговата лекция "Храната е медицина - Медицината е храна", която представя уникална и предизвикателна гледна точка за храненето на публика.

Д-р Сингха акцентира върху укрепването на естествената защита на тялото чрез детоксикация и хранене, вдъхновител е на идеята чиста атмосфера и доверие при празнуване. Той винаги подчертава важността на кожата като орган за защита и абсорбация.

Шиам Сингха е човек, който живее изцяло здравословно, насърчавайки и подкрепяйки другите да правят същото. Роден и израснал в духовна общност в Хималаите, той е потопен в редица традиционни лечебни практики, включително и аюрведическата медицина. Неговата дълбоко състрадателна природа и жар за живот го отвеждат в Китай, Япония и Европа, където продължава да се обогатява.

Д-р Сингха посвещава живота си на благосъстоянието на всички около него.


Храненето като лечение
ТОП

15.00 лв.Без данък: 13.76 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.