Розалин Гликман

Розалин Гликман

Д-р Розалин Гликман е международен бестселъров автор на книгата "Оптималното мислене". Приветствана е от академичните среди и медиите като "наследник на положителното мислене" и "основната съставка на най-добрите практики в личностната, междуличностната и организационната оптимизация".

Д-р Гликман е президент на Световната академия за личностно развитие - консултантска фирма за обучение и развиване на нов начин на мислене в Лос Анджелис. Розалин също е инструктор в университета UCLA (програма eMBA) и отличен експерт в областта на когнитивния анализ и развитието на лидерството. Работила е като директор по професионално развитие в Американското дружество за обучение и развитие в Лос Анджелис.

Розалин е коучър, бизнес консултант и учител за физически лица и корпорации, сред които Уорнър Брос, Джонсън и Джонсън, Американската армия, Организация на младите президенти, Калифорнийски държавен университет, Ред Бул и др.

Д-р Гликман получава наградата "Жена на годината" в Холивуд. Тя е номинирана за специално признание от кралица Елизабет II за най-високата награда на Австралия - Орденът на Австралия.

Д-р Гликман, която е родена в Австралия, днес живее в Лос Анджелис. Започва кариерата си като учител по физика и химия в гимназията, а по-късно става председател на отдел "Наука". Тя получава по-късно докторска степен по психология, диплома за преподаване и степен по бизнес администрация.


Оптималното мислене
ТОП

Оптималното мислене

11.00 лв.Без данък: 9.17 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..