Робърт Чалдини

Робърт Чалдини

Д-р Робърт Чалдини (роден през 1945 г.) е професор по социална психология и маркетинг в Аризонския държавен университет. Става световно известен със своята книга "Влиянието: Психология на убеждаването" (Influence: The Psychology of Persuasion), издадена за пръв път през 1984 г., претърпяла няколко редакции и допълнения досега, преведена на повече от 20 езика и продадена в милиони екземпляри по целия свят.

Обявена за един от бестселърите в списъка на "Ню Йорк Таймс", а на български излиза едва през 2005 г. Друга негова книга също добива международна известност "ДА! 50 тайни на науката за убеждавнето" (Yes! 50 Scientifically Proven Ways to be Persuasive), а от 2009 г. излиза и на български език.

Д-р Робърт Чалдини прекарва цялата си кариера в проучване на науката за влияние, която му печели международна репутация като експерт в областта на убеждаването и преговорите.

Чалдини получава бакалавърска степен от университета в Уисконсин през юни 1967 г. След това завършва специалност "Социална психология" в университета в Северна Каролина и получава докторска степен по специалност "Социална психология". През юни 1970 г. получава и следдипломно обучение по социална психология в университета "Колумбия". Той е посещавал учебни лекции и в щатския университет в Охайо, Калифорнийския университет, училището по комуникации "Аненберг" и висшето висше училище по бизнес в университета в Станфорд. Към момента Чалдини е професор по психологията и маркетинга в държавния университет в Аризона.


Влиянието. Психология на убеждаването (второ издание)
-20%
ТОП
Да! 50 тайни от науката за убеждаването
-20%
ТОП

9.60 лв. 12.00 лв. Без данък: 8.81 лв.

Пред - убеждаването
-20%
ТОП

21.60 лв. 27.00 лв. Без данък: 19.82 лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.