Рей Хърбърт

Рей Хърбърт

Rей Хърбърт пише за психология и човешко поведение повече от 25 години. Той е редактор на секцията, отговаряща за поведенческите науки в сп. Сайънс Нюз главен редактор на Сайколъджи Тудей, редактор на категорията здравни и научни науки в "ЮС Нюз енд Уърлд Рипорт" и журналист на "Нюзуийк", "Сайънтифик Америкън Майнд", "Хъфингтън Поуст". Той е автор на "Помисли отново".

Израснал е на брега на Джърси и освен че обича всичко, което има вкус и мирис на солена вода, той развива ранно любопитство към науките. Всъщност първоначално е искал да стане лекар, преди да изпита обичайното за 60-те години лутане и търсене на смисъл на живота и любов към всичко. Тогава разбира всъщност, че литературната му любов е най-силна. Обича училище толкова много, че продължава да учи, докато не може повече да си го позволи. След това, в средата на 70-те години, се премества във Вашингтон, за да пробва ръката си в журналистиката, което продължава да прави и днес.


Помисли отново. Преодоляване на упоритите мисловни навици
-20%
ТОП

Помисли отново. Преодоляване на упоритите мис...

13.60 лв. 17.00 лв. Без данък: 12.48 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.