Райън Браунинг Касадей, Джесика Касадей

Райън Браунинг Касадей, Джесика Касадей

Райън Браунинг Касадей е сертифициран коучър, който провежда световна консултантска програма за запознанства и отношения, заедно със съпругата си Джесика Касадей. Той съ-създава революционен подход към запознанствата и отношенията, наречен методът "Стоп на чудесата". Оставя успешна актьорска кариера на театралната сцена, телевизията и киното, за да преследва истинската си страст, която е да помага на хората да развиват по-добри взаимоотношения и да живеят по-пълноценен живот заедно.

д-р Джесика Касадей е клиничен психолог от Ню Йорк, който ръководи успешно запознанства и практики за консултиране на отношенията със съпруга си Райън Браунинг Касадай. Заедно те консултират клиенти от цял свят по въпроси, свързани със срещите, любовта, секса и отношенията като цяло. Нейната лична страст да подпомага на хората да живеят в по-добри взаимоотношения, съчетана с усъвършенстваното й обучение в сексуалната терапия, водят до създаването на уникален и иновативен подход към запознанствата и отношенията, наречен методът "Стоп на чудесата".


Ще го срещнеш ли някога...
-20%
ТОП

Ще го срещнеш ли някога......

11.20 лв. 14.00 лв. Без данък: 10.27 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.