Райън Блеър

Райън Блеър

Райън Блеър (роден на 14 юли 1977 г.) е американски предприемач и писател. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на многостепенната маркетингова компания ViSalus Sciences, дъщерно дружество на публично търгуваната компания Blyth Inc. През 2011 г. той написа книга, озаглавена "Нищо не губиш, печелиш всичко", която става бестселър на "Ню Йорк Таймс" за 2011 г. и му носи слава и разпознаваемост. Ърнст и Янг пък обявиха Блеър за предприемач на годината за 2012 година.

Блеър е отгледан в Южна Калифорния. Като юноша страда от разстройство с дефицит на вниманието и се бори с насилственото поведение на баща си и пристрастяването към метамфетамините. Той напуска гимназия в девети клас, напуска дома си и става член на банда в родния си град Лос Анджелис. Той е живял в криминална групировка за една година и е бил арестуван 10 пъти от времето, когато е на шестнадесет години, изправен пред четиригодишна присъда за последния си арест. Когато Блеър навършва 18 години, майката му започва да се среща с успешен предприемач в сферата на недвижимите имоти, който става негов първи ментор и му дава първата истинска работа в Logix Development - доставчик на компютърна техническа поддръжка.

На 21-годишна възраст, след като е става вицепрезидент на Logix Development, основава компанията за техническа поддръжка 24/7 Tech.


Нищо не губиш, печелиш всичко
ТОП

Нищо не губиш, печелиш всичко...

15.00 лв.Без данък: 12.50 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..