Райън Блеър

Райън Блеър

Райън Блеър (роден на 14 юли 1977 г.) е американски предприемач и писател. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на многостепенната маркетингова компания ViSalus Sciences, дъщерно дружество на публично търгуваната компания Blyth Inc. През 2011 г. той написа книга, озаглавена "Нищо не губиш, печелиш всичко", която става бестселър на "Ню Йорк Таймс" за 2011 г. и му носи слава и разпознаваемост. Ърнст и Янг пък обявиха Блеър за предприемач на годината за 2012 година.

Блеър е отгледан в Южна Калифорния. Като юноша страда от разстройство с дефицит на вниманието и се бори с насилственото поведение на баща си и пристрастяването към метамфетамините. Той напуска гимназия в девети клас, напуска дома си и става член на банда в родния си град Лос Анджелис. Той е живял в криминална групировка за една година и е бил арестуван 10 пъти от времето, когато е на шестнадесет години, изправен пред четиригодишна присъда за последния си арест. Когато Блеър навършва 18 години, майката му започва да се среща с успешен предприемач в сферата на недвижимите имоти, който става негов първи ментор и му дава първата истинска работа в Logix Development - доставчик на компютърна техническа поддръжка.

На 21-годишна възраст, след като е става вицепрезидент на Logix Development, основава компанията за техническа поддръжка 24/7 Tech.


Нищо не губиш, печелиш всичко
-20%
ТОП

Нищо не губиш, печелиш всичко...

12.00 лв. 15.00 лв. Без данък: 11.01 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.