Празнувай с нас и спечели награда!

Коя е твоята книга будител? Тази, която е пробудила желанието ти да знаеш повече; разпалила е въображението ти; поразила те е с нова идея; променила те е малко (или много); помогнала ти е в труден момент или просто те е докоснала?

Вярваме, че хубавите книги могат да лекуват, да вдъхновяват, да спасяват дори. Няколко реда, прочетени в точния момент, могат да променят живота ни. Затова днес ви предизвикваме: разкажете ни за специалните за вас книги на „Изток-Запад“ или споделете откъси (цитирайте текста или снимайте страница в коментар), които смятате за интересни, вдъхновяващи и полезни. Те може да са от роман, научен труд, книга за духовно и личностно развитие, бизнес наръчник, детска книжка или сборник стихове – за смисъла и мъдростта няма ограничения! Споделете своите лични открития: може би те ще са откровение и за някой друг.

Благодарим на всички, които ще се включат в този обогатяващ разговор. Предвидили сме и награди: 3 ваучера на стойност 50 лв. за още специални книги на издателството, които ще подарим на лотариен принцип. Да бъдем будни, приятели!

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

1. Организатор е издателство „Изток-Запад“, София, ул. „Стара планина“ № 5; тел.: 02 946 35 21, 0887 55 08 59 ; e-mail: iztok_zapad@abv.bg.

2. Инициативата се провежда във фейсбук от 1 до 7 ноември 2023 г.

3. За да участват, читателите трябва да отговорят на въпроса: „Коя е твоята книга будител?“, като посочат заглавие или цитират текст/снимат откъс от книга на „Изток-Запад“ в коментар под публикацията във фейсбук.

4. Трима от отговорилите ще спечелят ваучер на стойност 50 лв. за книги на издателството. Те ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат известени на страницата ни във фейсбук на 7 ноември 2023 г.

5. Всички награди са лични и издателство „Изток-Запад“ не носи отговорност за предоставянето им на трети лица.

6. Личните данни на победителите ще бъдат използвани само и единствено за получаването на наградите и ще бъдат обработвани в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни.
Коментар

Защитен код


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.