Пол Харингтън

Пол Харингтън

Като продуцент на филма „Тайната”, Пол Харингтън научава принципите й направо от Ронда Бърн, авторката на книгата „Тайната”. И това не само преобразява неговия живот, но и му дава възможност да прочете десетки хиляди писма от хора по целия свят, които са използвали Тайната, за да постигнат мечтания живот.

Но не друг, а дъщерята на Пол, която е тийнейджърка, го вдъхновява да напише тази книга, в която излага всичко, което е научил, така, че да бъде понятно и полезно за нейните връстници. С „Тайната за тийнейджъри” Пол иска да помогне на тийнейджърите по цял свят да разберат, че разполагат със сила, с която могат да направляват съдбата си, да бъдат уверени и да сътворят собствения си живот!

Той има над 25 години опит в медиите - писател и продуцент на филмови и телевизионни проекти. Сега публикуван автор, книгата му "Тайната за тийнейджъри", е издадена на повече от 30 езика по целия свят. Понастоящем Пол ръководи австралийското отделение на "Прайм Тайм Продъкшънс" (Prime Time Productions) с намерението да създава, пише и издава книги, игрални филми, платформи за социални мрежи и приложения, които предават послания на вдъхновение, самоконтрол над живота и щастие.


Тайната за тийнейджъри
ТОП

Тайната за тийнейджъри

18.00 лв.Без данък: 16.51 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.