Пийт Лън

Пийт Лън

Пийт Лън е икономист и бивш журналист в "Би Би Си" (BBC), сега работи за Икономическия и социален изследователски институт (ESRI) в Дъблин.

Пийт има необичаен за икономист бекграунд. Първоначално е учил за невролог. Получава докторска степен по човешко възприятие от университета в Лондон на 24-годишна възраст. След това прекарва повече от десетилетие в журналистиката, най-вече в "Би Би Си Нюзнайт" (BBC Newsnight) в Лондон, но и в Ирландия, където е основател на първата специализирана радиостанция в страната "НюзТолк" (NewsTalk). Бивш учен от Англоезичния съюз, Пийт се специализира в представянето на оригинални или сложни идеи на по-широка аудитория. Неговата работа по телевизията и радиото е спечелила няколко национални награди. След като се преквалифицира като икономист, той отделя енергията си за политически изследвания и за разпространение на ново икономическо мислене.


Първични инстинкти
-20%
ТОП

Първични инстинкти

14.32 лв. 17.90 лв. Без данък: 13.14 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.