Питър Фиск

Питър Фиск

Питър Фиск е световен лидер на мнение в сферата на стратегията, иновациите и маркетинга. Той е автор на бестселъри, експертен консултант и водещ лектор, който помага на бизнес лидерите да разработят новаторски стратегии за бизнеса и марките си.

Той е мислител, съветник и предприемач. Професор е по стратегии, иновации и маркетинг в IE Business School, едно от водещите бизнес училища в света, а също е и основател и главен изпълнителен директор на бутиковата консултантска фирма GeniusWorks, която помага на клиенти по целия свят да разбират бързо променящите се пазари.

Включен е в списъка на "Тинкърс" (Thinkers) като един от най-добрите бизнес експерти в света.

След като се дипломира като ядрен физик, Питър се насочва към сферата на менидмънта и управлението на брандове, сред които "Конкорд" (Concorde) и "Бритиш Еъруейс" (British Airways). Той е работил във всеки сектор и регион на света като главен изпълнителен директор на най-голямата световна маркетингова организация Chartered Institute of Marketing.

Питър е смятан за "един от най-добрите нови бизнес мислители". Неговите консултации се търсят от бизнес лидери по целия свят, добавя експертен опит към ключови проекти, съчетавайки нови идеи с практически действия.


Креативният гений
-20%
ТОП

Креативният гений

19.12 лв. 23.90 лв. Без данък: 17.54 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.