Патриша Лав

Патриша Лав

Патриша Лав е лицензиран психотерапевт, лектор и автор/съавтор на шест книги.

Пат има частна практика в Остин, Тексас, където работи предимно с двойки в "интензивен модел", който тя развива през годините си на клиничен опит. Двойките идват в продължение на три часа до три дни, за да работят по важните въпроси в отношенията си. Този естествен процес е много ефективен, тъй като е насочена към силните и слабите страни в отношенията, които са част от всяка двойка.

Д-р Лав (на английски: Love - Любов - да, това е нейното истинско име!) Също провежда тренинги за терапевти и консултанти на основата на богатия си опит и значителните успехи при работа с двойки. Използвайки любовта си към изследванията и разработването на учебни програми, тя предлага множество преподавателски опит, разглеждащи теми като взаимоотношения, брак, развод, сексуалност, изневяра и възстановяване, депресия, безпокойство, самота, щастие, пристрастяване и любов.


Любовта отвъд думите
-20%
ТОП

Любовта отвъд думите

10.40 лв. 13.00 лв. Без данък: 9.54 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.