На един клик от книгите!

Изток-Запад с нов сайт

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и отношението, които Вие, нашите читатели, заслужавате!

Знаем колко напрегнато е ежедневието на всеки от вас и колко ценна е всяка минута, затова заложихме на простота и практичност при изработката на сайта. Вече можете да поръчвате книги по различни начини, без регистрации и потвърждаващи имейли, а множеството опции ви дават свобода и гъвкавост при онлайн пазаруването. Имате възможност за създаване и на индивидуален профил, където всеки клиент може да проследява своите поръчки, да сравнява цени и характеристики, да трупа бонус точки и индивидуални отстъпки. При търсене на подходящ подарък за близки и приятели, независимо от повода, ние предлагаме индивидуален подход и оригинални решения.

Вече е активна и английската версия на магазина.

Открийте сами всички останали възможности, които новият сайт ви предоставя, и сърфирайте с удоволствие и лекота в необятния свят на книгите на „Изток-Запад“!
Коментар

Защитен код


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.