Наполеон Хил, Патриша Г. Хоран

Наполеон Хил, Патриша Г. Хоран

Наполеон Хил (1883-1970) е американски автор-пионер в областта на литературата за самоусъвършенстване и постигане на личен успех. Той е смятан за един от големите автори на книги за успеха. Най-известната му творба "Мисли и забогатявай" (1937) е една от най-продаваните книги на всички времена (до времети на смъртта на Хил през 1970 г. от книгата са продадени около 20 милиона копия). В работата си Хил изследва силата на личните вярвания и ролята, която играят в личния успех. Той става съветник на президента Франклин Д. Рузвелт от 1933 до 1936 г.


Патриша Хорън е четиридесет и петгодишна жена-ветеран в традиционното книгоиздаване. Тя е основател на дългогодишната дивизия "Crown/Random House divisio". Там разработва, преработва и преиздадва книги и серии, създавайки многогодишни бестселъри. Сред тях са "Анатомията на Грей", сериала "Blooper humor", класиката "Avenel" и серията от изящни детски книги "Артър Ракхам". Патриша Хорън е съосновател и съорганизатор на "Жената и мъдростта" в Ню Йорк – център за духовност, овластяване и личен растеж на жените през седемдесетте и осемдесетте години.


На един ключ разстояние
ТОП

16.00 лв.Без данък: 14.68 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.