Майкъл Соломон

Майкъл Соломон

Д-р Майкъл Р. Соломон е професор по маркетинг и директор на Центъра за изследване на потребителите в университета във Филаделфия. Той е и професор по поведение на потребителите в Манчестърската школа по бизнес във Великобритания. Преди да се присъедини към факултета там през есента на 2006 г., той е професор по потребителско поведение на хуманитарните науки в университета в Оубърн и е председател на катедрата по маркетинг в Бизнес училището в университета "Рътгърс", в Ню Джърси.

Проф. Соломон започва своята академична кариера като сътрудник на Института за управление на търговията на Нюйоркския университет.

Получава бакалавърска степен по психология и социология през 1977 г., както и докторска степен по социалната психология от университет в Северна Каролина през 1981 г. Той е награден в областта на глобализацията на пазарите от комисията на САЩ за програмата "Фулбрайт", както и от правителството на Португалия.


Потребителското поведение
-20%
ТОП

96.00 лв. 120.00 лв. Без данък: 88.07 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.