Майкъл Лозиър

Майкъл Лозиър

От дванайсет години насам канадският автор на бестселъри и специалист по НЛП Майкъл Лозиър преподава своята система за практическо приложение на Закона за привличането пред международна аудитория. Неговите изключително популярни семинари и телевизионни курсове са променили живота на десетки хиляди души. Той е чест гост и в редица радио- и телевизионни предавания в Съединените щати, Канада и Мексико. Майкъл живее във Виктория, Британска Колумбия.

Майкъл преподава, пътува по света, споделяйки вникването си в Закона за привличането, предоставяйки стотици часове телекласи, подкастове, семинари и лекции всяка година. Програмите са съобразени с нуждите на аудиторията. Неговите видеоклипове в YouTube имат хиляди гледания, а новото ежемесечно интернет шоу "Hang Out With Michael" му позволява да се свързва с фенове на Закона за привличането по нов вълнуващ начин.


Законът за привличането
-20%
ТОП

Законът за привличането

8.00 лв. 10.00 лв. Без данък: 7.34 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.