Майкъл Бландинг

Майкъл Бландинг

Майкъл Бландинг е разследващ журналист от Бостън, който работи в списания като Уайърд, Слейт, Бостън Глоуб, Бостън и други. Той има две издадени книги и двете са бестселъри.

Бландинг в момента е старши сътрудник в Института за разследваща журналистика "Шустър", като преди това е бил сътрудник в Центъра за етика "Едмънд Дж. Сафра" в Харвардския университет. Бил е старши преподавател в Харвардското бизнес училище; старши писател и асоцииран редактор в списание Бостън, както и редактор на списание Ню Инглънд травел. Съставя няколко пътни ръководства за различни дестинации в Нова Англия и е преподавал журналистика и творческо писане в Университета Тафтс, Емерсън Колидж, Североизточния университет и Гръб Стрийт.

Печелил е многобройни награди за писане, включително и наградата "Клейтън" от Асоциацията на жените в областта на комуникациите; златен медал от Асоциация "Медия и издателска дейност"; бронзов медал за читателската си служба в наградите за градско и регионално списание. Освен това е трикратен кандидат-финалист на наградите на списание Ливингстън за млади журналисти.


Мръсната история
-20%
ТОП

16.00 лв. 20.00 лв. Без данък: 14.68 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.