Майкъл Бърнард Бекуит

Майкъл Бърнард Бекуит

Майкъл Бърнард Бекуит е посланник на американското духовно движение "Нова мисъл", автор и основател на Международния духовен център "Агапе" в Калифорния - църква "Нова мисъл" с над 9000 членa. Бекуит e ръкоположен в религиозната наука през 1985. Той е женен за музикантката, също част от "Нова мисъл" Рики Байърс Бекуит.

Бекуит е също съосновател на Асоциацията за глобална нова мисъл и съпредседател на "Сезона на ненасилието", заедно с Арун Ганди.

През 1986 г. основава Международния духовен център "Агапе" - трансденцинална общност, която учи и практикува висшия идеал на "Нова мисъл" - Древната Мъдрост. Програмите за популяризиране на "Агапе" захранват бездомните, обслужват затворниците и техните семейства, защитават опазването на екологичните ресурси на планетата и навсякъде по света изграждат и поддържат сиропиталища, както и домове за деца, които са оцелели от опустошенията на войната или СПИН-а.

Бекуит е един от избраните учители, снимани във филма "Тайната".

Той преподава медитация, утвърждаваща молитва и е лектор на конференции и семинари. Инициатор е на Процеса на живот - техника, целяща да предложи на своите практикуващи метод, с който да престанат да са пасивни туристи в живота си.


Духовно освобождение
-20%
ТОП

Духовно освобождение

11.20 лв. 14.00 лв. Без данък: 10.27 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.