Майк Дули

Майк Дули

Майк Дули (роден на 7 февруари 1961 г.) е автор, лектор и предприемач, част от философското движение "Нова мисъл". Неговите учения съдържат предположението, че нашите "мисли стават неща", израз, който е популярен от книгата и документалния филм на Ронда Бърн за закона за привличането, "Тайната".

Дули завършва университета във Флорида през 1983 г. с бакалавър по счетоводство.

Работил е във Флорида, Саудитска Арабия и Масачузетс като международен данъчен специалист, преди да съучреди заедно с брат си Анди Доули и майка си - TUT Enterprises, Inc. през 1989 г.

Компанията продава собствена линия тениски и подаръци в малка верига магазини в САЩ и Япония. През 1999 г. фирмата закрива търговията на дребно и на едро и Дули става единственият акционер, превръщайки бизнеса в днешен "Adventurer's Club" (Клуб на пътешественика).

Към момент той живее в Орландо, Флорида, откъдето ръководи Клуба на пътешествениците и всеки работен ден изпраща до стотици хиляди абонати в интернет своите Записки от Вселената. До август 2015 г. клуба има 700 000 члена. Съавтор на филма и книгата Тайната, Дули активно излага идеите и принципите си, като обикаля света и говори за живота, мечтите и щастието.

Трудовете на Дули са публикувани на 25 езика.


Безкрайните възможности
-20%
ТОП

Безкрайните възможности...

12.80 лв. 16.00 лв. Без данък: 11.74 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.