Марк Маккъргоу и Хелън Бейли

Марк Маккъргоу и Хелън Бейли

.

Марк Маккъргоу е писател, консултант и лектор. Марк разработва и управлява много аспекти на международната общност "Фокус" от 2000 г. насам и е съавтор на три книги, сред които и един бестселър. Той е в тясно сътрудничество с основаването както на мрежата SOLWorld, така и на професионалния орган на SFCT за консултанти, учители и треньори. Марк е и гостуващ научен сътрудник по философия в университета в Хартфордшър, където ръководи изследователския център HESIAN и изследва различни парадигми в психологията и промяната. Той редактира списание SFCT InterAction и също така обича да свири джаз на саксофон.
Хелън Бейли е изпълнителен директор и ръководител на треньорите в "Северозападен коучинг". Хелън има изключително успешна кариера като старши мениджър в Royal Bank of Scotland Group. Тя проявява интерес към подобряване на представянето чрез коучинг, като придобива квалификация като коучър и сега работи с широк спектър от организации в публичния и частния сектор, като улеснява програмите за треньорство и развитие на лидери. Хелън работи съвместно с клиенти за да разбере техните трудности и да идентифицира и приложи решения, които да доведат до промяна. През 2010 г. Хелън завършва следващия етап от собственото си личностно развитие, постигайки отличие в магистърска степен по "Развиване на професионална практика", където нейният научен интерес е обвързан със сътрудничеството.


Гостоприемно лидерство
ТОП

Гостоприемно лидерство

17.00 лв.Без данък: 14.17 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..