Марк Маккъргоу и Хелън Бейли

Марк Маккъргоу и Хелън Бейли

.

Марк Маккъргоу е писател, консултант и лектор. Марк разработва и управлява много аспекти на международната общност "Фокус" от 2000 г. насам и е съавтор на три книги, сред които и един бестселър. Той е в тясно сътрудничество с основаването както на мрежата SOLWorld, така и на професионалния орган на SFCT за консултанти, учители и треньори. Марк е и гостуващ научен сътрудник по философия в университета в Хартфордшър, където ръководи изследователския център HESIAN и изследва различни парадигми в психологията и промяната. Той редактира списание SFCT InterAction и също така обича да свири джаз на саксофон.
Хелън Бейли е изпълнителен директор и ръководител на треньорите в "Северозападен коучинг". Хелън има изключително успешна кариера като старши мениджър в Royal Bank of Scotland Group. Тя проявява интерес към подобряване на представянето чрез коучинг, като придобива квалификация като коучър и сега работи с широк спектър от организации в публичния и частния сектор, като улеснява програмите за треньорство и развитие на лидери. Хелън работи съвместно с клиенти за да разбере техните трудности и да идентифицира и приложи решения, които да доведат до промяна. През 2010 г. Хелън завършва следващия етап от собственото си личностно развитие, постигайки отличие в магистърска степен по "Развиване на професионална практика", където нейният научен интерес е обвързан със сътрудничеството.


Гостоприемно лидерство
-20%
ТОП

Гостоприемно лидерство

13.60 лв. 17.00 лв. Без данък: 12.48 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.