Лоуис Франкъл

Лоуис Франкъл

Д-р Лоуис Франкъл, президент на Corporate Coaching International, е автор на бестселъри, личен треньор и международно признат експерт в областта на лидерското развитие на жените. Тя е чест гост на телевизионни предавания.

Работата й като публичен говорител, консултант и автор я отвежда до страни по целия свят и й предоставя привилегията да обслужва различни клиенти, сред които Уолт Дисни Къмпани, Световната банка, Срещата на лидерите-жени на Индонезия, Сантос Енерджи, Австралийски институт по мениджмънт и много други. Тя също така предлага безплатни консултации и форуми за обществени и неправителствени организации с нестопанска цел.

Д-р Франкъл получава докторска степен по "Консултантска психология" от Университета в Южна Калифорния и получава почетна докторска степен по хуманитарни науки от Института за философски филологии. Макар да се гордее с многото си постижения, най- много се гордее със създаването на две собствени неправителствени организации: MOSTE и Bloom Again Foundation. Нейните усилия и труд в областта на развитието и професионалните успехи на жените и момичетата е признат чрез наградата "Управление чрез образование" - награда "Жан" на годината в областта на бизнеса и промишлеността на Лос Анджелис.

Родом от източното крайбрежие на Съединените щати, тя в момента се радва на пребиваване в Южна Калифорния.


Добрите момичета не забогатяват
-20%
ТОП

Добрите момичета не забогатяват

8.80 лв. 11.00 лв. Без данък: 8.07 лв.

Добрите момичета не стават шефове
-20%
ТОП

Добрите момичета не стават шефове

9.60 лв. 12.00 лв. Без данък: 8.81 лв.

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.