Лорънс Коен

Лорънс Коен

Лорънс Дж. Коен е лицензиран психолог, специализиран в работата с деца, използвайки детската игра и игралната терапия. Освен частната си терапия, той е лектор и консултант на обществени и независими училища и води родителски курсове и уроци за учители в целодневни занимални.

Д-р Коен е автор на много статии в професионални и популярни списания. Той представя своята работа на конференции, семинари, уроци и публични изяви.

Д-р Коен посещава колежа "Хавърфорд" и получава докторска степен по клинична психология от университета "Дюк". След стаж той започва кариерата си в частната практика в Медисън, Уисконсин. Неговите лечебни нововъведения включват групи за съпрузи и приятели на преживели сексуално насилие, както и една от първите терапевтични групи за мъже, оцелели от сексуално насилие. Цялата му работа - с деца, родители, двойки и семейства, преживели злополуки, го насочва към писането и изследването на човешките връзки.

Д-р Коен живее в Бостън, Масачузетс. Той и съпругата му Лиз имат две пораснали деца.


Децата, родителите, играта
-20%
ТОП

Децата, родителите, играта...

15.20 лв. 19.00 лв. Без данък: 13.94 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.