Лесен начин за отказване от биберона


Бебето ви е пристрастено към биберона, не може да заспива без него, а когато е будно, го търси за успокоение. Ако сте в тази ситуация, вероятно съжалявате, че въобще сте го предложили, но няма връщане назад. Няма и време за губене: детето расте, а с него и проблемът със залъгалката – тя пречи на съня, на зъбите, на проговарянето, на социализацията. Но как да се отървете от нея, без да стресирате мъничето, а и себе си?

Специалистите по детско развитие препоръчват да ограничите плавно времето за ползване и да изместите фокуса към непознати предизвикателства „за големи“. Поощрявайте поведението на „порасналото дете“. Запознайте го с другарче по съдба, което самò се отказва от залъгалката. Например с Кики!Кики е умно морско свинче, което ревностно си пази биберона, но започва да се пита защо е толкова важно да се раздели с него. Провежда забавно зоо интервю с приятелите си и разбира, че порасналите правят удивителни неща със своите зъбки.За Кики – и четящите историята му – следва грандиозно откритие: на какво са способни без биберон... 

„Биберонът на Кики“ е специална книжка, помогнала на милиони деца по света да се откажат от залъгалката. Без плач, без стрес, без протести. Защото... бибероните падат сами само с усмивка!
Коментар

Защитен код


Препоръчани книги

Биберонът на Кики
Биберонът на Кики-foto2
Биберонът на Кики-foto3
Биберонът на Кики-foto4
Биберонът на Кики-foto5
Биберонът на Кики-foto6
ТОП

Биберонът на Кики

15.00 лв.Без данък: 13.76 лв.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.