Кристин Ранк

Кристин Ранк

Д-р Кристин Ранк е травматолог и психоаналитик в Ню Йорк.

Тя получава докторската си степен от Международния университет в Ню Йорк, психоаналитичен сертификат от Института за съвременна психотерапия, магистърска степен по социална работа от колежа "Хънтър", бакалавърска степен от университета в Рочестър и Музикалното училище "Ийстман". Кристин е специализирана в работа с оцелели след дълбоки травми, както и в областта на креативността и подобряването на представянето на професионални и непрофесионални артисти и изпълнители.

В продължение на много години е участвала в програма за интервенция в болница в Ню Йорк, която осигурява спешна помощ и лечение за оцелели от изнасилване. Тя е и доброволец-говорител в бюрото на "Амнести интернешънъл" в САЩ. Кристин е лекувала стотици пожарникари, полицаи и оцелели от атаката на Световния търговски център на 11 септември. Тя е част от екип от доброволци, които провеждат ежедневни образователни обиколки на посетителски и учебни центрове. Кристин също прекарва много години като професионална певица и актриса, с участия на Бродуей, както и в театри и нощни клубове в цяла Европа и САЩ.Няма налични продукти.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.