Кристин Ранк

Кристин Ранк

Д-р Кристин Ранк е травматолог и психоаналитик в Ню Йорк.

Тя получава докторската си степен от Международния университет в Ню Йорк, психоаналитичен сертификат от Института за съвременна психотерапия, магистърска степен по социална работа от колежа "Хънтър", бакалавърска степен от университета в Рочестър и Музикалното училище "Ийстман". Кристин е специализирана в работа с оцелели след дълбоки травми, както и в областта на креативността и подобряването на представянето на професионални и непрофесионални артисти и изпълнители.

В продължение на много години е участвала в програма за интервенция в болница в Ню Йорк, която осигурява спешна помощ и лечение за оцелели от изнасилване. Тя е и доброволец-говорител в бюрото на "Амнести интернешънъл" в САЩ. Кристин е лекувала стотици пожарникари, полицаи и оцелели от атаката на Световния търговски център на 11 септември. Тя е част от екип от доброволци, които провеждат ежедневни образователни обиколки на посетителски и учебни центрове. Кристин също прекарва много години като професионална певица и актриса, с участия на Бродуей, както и в театри и нощни клубове в цяла Европа и САЩ.Няма налични продукти.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..