Изложба "Японски (и други) приказки"

Изложба на Японски приказки в Пловдив

Вчера в 18:30 в галерия Arsenal of Art, в Пловдив, се проведе изложба на талантливия художник Борис Стоилов, където бяха представени илюстрации на прекрасната книжка, издадена неотдавна от „Изток-Запад“ - „Японски приказки“.

С изключителна вещина и талант пловдивският художник е успял да улови фантастичния свят на японските митологични образи по един съвременен и подобаващ начин, в духа на традиционната японска образност и стил. Цялостното оформление на книжката е един съвместен творчески продукт, истинска наслада както за малки, така и за порасналите читатели и любители на приказките.

Огромния интерес към събитието и прекрасната атмосфера, която го съпътстваше са награда за съвместните усилия на екипа на издателството и талантливия Борис Стоилов. С радост обявяваме, че предстоят още много интересни бъдещи проекти, за които се вълнуваме и очакваме с нетърпение.

Илюстрации-Японски приказкиКоментар

Защитен код


Препоръчани книги

Руски приказки
ТОП

Руски приказки

15.00 лв.Без данък: 12.50 лв.

Японски приказки
ТОП

Японски приказки

15.00 лв.Без данък: 12.50 лв.

На изток от Слънцето, на запад от Луната. Приказки от цял свят
ТОП

На изток от Слънцето, на запад от Луната. При...

25.00 лв.Без данък: 20.83 лв.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.