Играй с „Шмакофокци“ и спечели книжка!

Кои са най-интересните и вълнуващи забавления за децата през есента? Попитахме шмакофокците – вълшебните невидими същества, които превръщат в приключение и най-обикновените неща около нас. Ето какви предизвикателства отправиха те към малчуганите – гласувайте за по-забавното или предложете свое:

1. Открий най-красивата локва – такава, в която се оглежда небето; която има чудновата форма; в която плуват интересни листенца или в която най-много ти се иска да скочиш. Намериш ли я, хвърли в нея камъче: така ще създадеш вълна за локвоцопите – невидими сърфисти, които се забавляват лудо в локвите. Ще ги зарадваш много, ако скочиш при тях, но внимавай: допускат се само гумени ботушки!
2. Чуй песента на есенните листа – разходи се там, където има много паднали листа и сравни как звучат, когато скачаш или стъпваш леко сред тях; събери един букет от най-красивите и ги хвърли във въздуха, а после потанцувай! Вероятно ще откриеш, че когато се движиш сред шумата, сякаш чуваш музика. Така си е: сред опадалите листа се крият музикантите шумосвирци, които изнасят своя есенен концерт. Не забравяй да ги аплодираш, те свирят специално за теб!Коя от идеите на шмакофокците се хареса повече на децата ви? 1 или 2 – моля, попитайте ги, за да обявим кой печели в надпреварата за есенна забава: локвоцопчетата или шумосвирците. Или пък ще ги надмине някоя нова звезда от бандата на шмакофокците, за чието съществуване ще ни разкажете вие? Предстои да разберем.

Коментирайте публикацията ни във фейсбук с отговор (1 или 2) и споделете своите предложения за есенни забавления. За участвалите сме предвидили награди – 6 екземпляра от уникалната книжка „Шмакофокци 2“, които ще подарим на лотариен принцип. Играта започва днес, 17.10.2023 г. Победителите ще обявим на 23 октомври 2023 г. Време е за лов на есенни вълшебства!
УСЛОВИЯ НА ИГРАТА

1. Организатор е издателство „Изток-Запад“, София, ул. „Стара планина“ № 5; тел.: 02 946 35 21, 0887 55 08 59 ; e-mail: iztok_zapad@abv.bg.

2. Играта се провежда във фейсбук от 17 до 23 октомври 2023 г.

3. За да участват, читателите трябва да отговорят кое от есенните предизвикателства, вдъхновени от книгата „Шмакофокци 2“, намират за по-забавно (или да предложат свое), като коментират под публикацията за играта във фейсбук.

4. Шестима от отговорилите ще спечелят екземпляр от книгата „Шмакофокци 2“. Те ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат известени на страницата ни във фейсбук на 23 октомври 2023 г.

5. Всички награди са лични и издателство „Изток-Запад“ не носи отговорност за предоставянето им на трети лица.

6. Личните данни на победителите ще бъдат използвани само и единствено за получаването на наградите и ще бъдат обработвани в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни.
Коментар

Защитен код


Препоръчани книги

Шмакофокци 2
Шмакофокци 2-foto2
Шмакофокци 2-foto3
Шмакофокци 2-foto4
Шмакофокци 2-foto5
-20%

Шмакофокци 2

15.92 лв. 19.90 лв. Без данък: 14.61 лв.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.