Глен Шепард

Глен Шепард

Глен Шепард

След завършване на бакалавърската си степен по мениджмънт в университета на Джорджия през 1985 г., Глен веднага приема работна оферта за обучение на мениджъри на "Уол Стрийт".

През 1988 г. купува малък спиноф (spinoff) в Нашвил - независимо дружество, създадено чрез продажба или разпространение на нови акции на съществуващ бизнес или подразделение на дружество майка. През 1989 г. той вкарва рисков капитал и разширява операциите си в Мемфис, а по-късно в Бирмингам, Синсинати, Кноксвил и Чатанога.

Той продължаваше да ръководи бизнеса си денем, докато тренира ораторските си умения през нощта. Провежда първия си семинар в Конгресния център на Нашвил през 1991 г. До 1995 г. публичните му лекции стават толкова популярни, че са необходими пет оратора на пълен работен ден, които да ги водят.

След като издава първите си три книги сам, той е поканен да подпише нов договор в Ню Йорк с едно от най-големият издателства на бизнес книги в света.


Незаменимият служител
-20%
ТОП

Незаменимият служител

8.00 лв. 10.00 лв. Без данък: 7.34 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.