Ги Корно

Ги Корно

Психоаналитик на формирането, както наричат Ги Корно (1951-2017), като автор няма традиционна кариера. Интересът му първо е насочен към театъра. Директор е на актьорска трупа - пише, играе и режисира няколко пиеси, включително "La complainte de Fleurdelysée Fortin", който привлича вниманието на Пиер Гауврьо и е представен в Радио-Квебек през 1974 г. Последната част от пиесата е представена в Марсилия през зимата на 2008 г.

След като получава магистърска степен от университета в Монреал през 1976 г., Ги Корно продължава обучението си в Института по аналитична психология „К.Г Юнг“ в Цюрих, където завършва като психоаналитик през 1981 г.

След десетина години практика като психоаналитик, той се заема с по-широко изследване на френското общество. Води многобройни публични лекции, уроци и турнета, които организира, особено във френскоговорящата част на Европа, а също и в Съединените щати, Япония и Бразилия.


Отсъстващи бащи, изгубени синове
ТОП

Отсъстващи бащи, изгубени синове

15.00 лв.Без данък: 13.76 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.